Problem opening images

Please post questions here that relate to the website or forum
Post Reply
User avatar
bert haddock
Master Photographer
Master Photographer
Posts: 302
Joined: Thu Sep 27, 2007 1:43 pm
Location: BOLTON

Problem opening images

Post by bert haddock » Wed Dec 26, 2012 10:45 am

Hi Folks,
I am having problems opening images, in the Urban Abstract comp Janice's image is blank but Tracey's image is open, in the wet comp some members images will open and others won't, none of my images will open anywhere on the forum also some members images open in some sections but not in others, this has only occured since the switchover to the sites new server, is the problem on my system and if so any ideas on how to sort it out.
Regards,
Bert

User avatar
John
Administrator
Administrator
Posts: 4646
Joined: Sun Aug 19, 2007 10:34 am
Contact:

Re: Problem opening images

Post by John » Wed Dec 26, 2012 11:13 am

We'll be looking at this as soon as we can, for some reason some images have become unreadable. I'll move this to the Help section for attention.

Perhaps some files have been corrupted in the downloading/re-uploading process.
Best regards

John

User avatar
bert haddock
Master Photographer
Master Photographer
Posts: 302
Joined: Thu Sep 27, 2007 1:43 pm
Location: BOLTON

Re: Problem opening images

Post by bert haddock » Wed Dec 26, 2012 2:10 pm

Hi John,
Thanks for looking into this problem, I have just been round to my daughters and my grandson went onto ADAPS website to look at the images etc, when he clicked onto the forum,and then images, in red letters it said you haven't permission to look at this section,
Thought I would let you know about this, maybe others are having the same problem,
Thanks to you , Mike, Paul and everyone for all the hard work you put into the forum.
Regards,
Bert.

User avatar
Mike
Administrator
Administrator
Posts: 534
Joined: Sun Aug 19, 2007 8:34 am
Spam Protection: No
Location: Here
Contact:

Re: Problem opening images

Post by Mike » Wed Dec 26, 2012 6:45 pm

Hiya

The missing attachments are being corrected and will be back asap!

The permissions for attachments were set so that guests couldn't download files. This had the unfortunate side effect of preventing them from viewing attachments! Admittedly this isn't very helpful so I have amended it so that guests can now download and view attachments. If you could have another look and check it works okay that would be appreciated.

Guests will not be able to attached images to this board as it leaves us wide open to spam and abuse.

ttfn

M
--------------------------
http://www.rileyuk.co.uk

User avatar
John
Administrator
Administrator
Posts: 4646
Joined: Sun Aug 19, 2007 10:34 am
Contact:

Re: Problem opening images

Post by John » Wed Dec 26, 2012 6:54 pm

Many thanks Mike, sometimes security does get in the way of functionality, but unfortunately there are a lot of spammers out there!
Best regards

John

User avatar
bert haddock
Master Photographer
Master Photographer
Posts: 302
Joined: Thu Sep 27, 2007 1:43 pm
Location: BOLTON

Re: Problem opening images

Post by bert haddock » Fri Dec 28, 2012 8:32 pm

Thanks Mike,
Not had chance to see my grandson yet, I will be seeing him tomorrow and will check on his laptop to see if it will open up the images,
Will let you know,
Thanks again,
Bert.

User avatar
bert haddock
Master Photographer
Master Photographer
Posts: 302
Joined: Thu Sep 27, 2007 1:43 pm
Location: BOLTON

Re: Problem opening images

Post by bert haddock » Fri Jan 04, 2013 12:42 pm

Hi Folks,
Called round and checked on my Grandsons laptop, he can now access the website, the only image not opening up on our computers is my image of the Barnowl in flight in the gallery section the annual 2012,
Regards,
Bert.

User avatar
John
Administrator
Administrator
Posts: 4646
Joined: Sun Aug 19, 2007 10:34 am
Contact:

Re: Problem opening images

Post by John » Fri Jan 04, 2013 12:48 pm

Are you sure it was the Annual 2012 Bert - there are 12 image files, all showing correctly, but that doesn't seem to be one of them.
Best regards

John

User avatar
bert haddock
Master Photographer
Master Photographer
Posts: 302
Joined: Thu Sep 27, 2007 1:43 pm
Location: BOLTON

Re: Problem opening images

Post by bert haddock » Fri Jan 04, 2013 2:42 pm

Hi John,
In the gallery, annual comp 2012 my Puffin and Airwaves Ducati images open up but the Barnowl just shows a cylinderacle type object, it does say winner of natural history section but there is no image displayed other than the cylinder.
Regards,
Bert.

User avatar
John
Administrator
Administrator
Posts: 4646
Joined: Sun Aug 19, 2007 10:34 am
Contact:

Re: Problem opening images

Post by John » Fri Jan 04, 2013 2:55 pm

Thanks bert, I'll check it out.
Best regards

John

User avatar
John
Administrator
Administrator
Posts: 4646
Joined: Sun Aug 19, 2007 10:34 am
Contact:

Re: Problem opening images

Post by John » Fri Jan 04, 2013 3:04 pm

I've replaced the image, so it's now available for viewing. The only thing I can't do is reset the views counter, so that has started again.
Best regards

John

User avatar
bert haddock
Master Photographer
Master Photographer
Posts: 302
Joined: Thu Sep 27, 2007 1:43 pm
Location: BOLTON

Re: Problem opening images

Post by bert haddock » Fri Jan 04, 2013 8:53 pm

Thanks John,
No problem about the viewing counter,
Regards,
Bert.

Alan Duckworth
Master Photographer
Master Photographer
Posts: 293
Joined: Wed Sep 05, 2007 9:28 pm
Location: Boothstown, Lancashire

Re: Problem opening images

Post by Alan Duckworth » Tue Feb 19, 2013 4:33 pm

///

User avatar
Mike
Administrator
Administrator
Posts: 534
Joined: Sun Aug 19, 2007 8:34 am
Spam Protection: No
Location: Here
Contact:

Re: Problem opening images

Post by Mike » Fri Mar 29, 2013 7:10 am

Are we still having problems? Could you point me in the direction of the missing link so it can be replaced. Thanks.

M
--------------------------
http://www.rileyuk.co.uk

User avatar
John
Administrator
Administrator
Posts: 4646
Joined: Sun Aug 19, 2007 10:34 am
Contact:

Re: Problem opening images

Post by John » Fri Mar 29, 2013 9:13 am

All the ones I've checked have been fine, I think at some point a cache renewed or something certainly happened because some cleared on their own without any intervention.
Best regards

John

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests